Hiša vrstna Preddvor, PreddvorCena: 145.000,00 €

opis

Izjemna in redka priložnost!

Na lepi in izredno mirni lokaciji v centru Preddvora,  je naprodaj vrstna hiša v kateri sta dva popolnoma ločena stanovanja, vsak s vojim vhodom.

Stanovanje v pritličnem delu stavbe meri 55,7 m2 in je bilo obnovljeno leta 1995. Obsega hodnik, shrambo, dnevno bivalni prostor z kuhinjo in jedilnico, kopalnico in 2 spalnici. Ogrevanje je na drva.

Zgornje stanovanje, ki meri  87,4 m2, obsega hodnik, kurilnico, kopalnico, dnevni prostor, kuhinjo, ter v mansardnem prostoru še 2 sobi.

Stavba je priključena na kanalizacijsko omrežje. Parkirišče je poleg stavbe.

Trenutno so v spodnjem stanovanju najemniki, s katerimi je možno nadaljevati najemno pogodbo.

Celotna stavba meri 143,10 m2 in je potrebna prenove. Resnim interesentom nudimo ugodno ponudbo adaptacije nepremičnine.

Preddvor je zelo prijetna vas, ki nudi ugodno bivanje v sožitju z naravo, obenem pa ima vso potrebno infrastrukturo. V  bližini nepremičnine se nahaja trgovina, pošta, vrtec, šola, lekarna, zdravstveni dom, avtobusna postaja, bencinska črpalka...

Sama lokacija nudi tudi lepo priložnost za izvajanje turističnih dejavnosti. Okolica ponuja ogromno možnosti za rekreacijo v naravi, saj je obdana z hribi in gozdovi, v bližini je veliko sprehajalnih poti, jezero Črnava in nekaj dobrih restavracij.

Pogoj prodajalca je da kupec plača polovico stroškov provizije posredniški agenciji v višini 2% + ddv od pogodbene cene.

Vabljeni na ogled!

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00158DP
vrsta objekta:
hiša
tip:
vrstna
regija:
Gorenjska
lokacija:
Preddvor
področje podrobno:
Preddvor
leto izgradnje:
1800
leto prenove:
1970
velikost:
143,10 m²
parcela:
353 m²
energetski razred:
EI ni potrebna (334.člen EI-1)
Aleksandra Ciperle
Kontaktiraj posrednika
Kontaktiraj posrednika
Številka licence:
03186
031666976
info@itd-plus.si

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info