GRADIN, KOPER - Prodaja, Hiša Dvostanovanjska

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 358.2 m2

Vrsta: Hiša, Dvostanovanjska

adaptirano l.: 2010
Zgrajeno leta: 1900

Nadstropje: Ni podatka

Šifra: PH00121DP

Regija: J. Primorska

Upravna enota: Koper

Naselje: Gradin

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: cca 376.110,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
358,2 m², dvostanovanjska, zgrajena l. 1900, adaptirana l. 2010, 806 m² zemljišča, prodamo. Cena: cca 376.110,00 EUR

Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji dvostanovanjske hiše v izmeri 358,2 m² , ki stoji na zemljišču velikosti 806 m²,  na izredno lepi lokaciji v mirni vasici Gradin v bližini Kopra. V hiši sta dve popolnoma ločeni stanovanji, vsako stanovanje ima svoj vhod z dvorišča. Hiša je adaptirana zato večja vlaganja niso potrebna.

Prvo stanovanje meri 157,8 m² in v pritličnem delu obsega hodnik, dnevni prostor s kaminom, kuhinjo z jedilnico, kopalnico s tuš kabino. Stanovanje ima svoj kamin. V zgornjem delu stanovanja pa je velik hodnik z izhodom na veliko teraso-iz katere je pogled na morje, 3 spalnice in prostor za shranjevanje. Možno je dodelati stopnišče in tako omogočiti direktni dostop na dvorišče.

Drugo stanovanje meri 200,43 m² in v pritličnem delu obsega hodnik, velik dnevno bivalni prostor s kaminom, kuhinja z jedilnico, velika kopalnica s tuš kabino, v zgornjem nadstropju pa 3 spalnice od katerih ima ena izhod na veliko teraso. Prav tako je tudi tu možno  dodelati stopnišče in tako omogočiti direktni dostop na dvorišče.

Obe stanovanji sta izredno lepi, razgibani in urejeni, lepo opremljeni, s klimo in izredno prostorni. Obe stanovanji imata svoj kamin.

Pred hišo je dvorišče iz katerega je vhod v 2 ločeni garaži ( v kateri je možno izdelati fitness..) in pa velika zelenica, na kateri je možnost postavitve velikega bazena z letno kuhinjo ali pa izdelava kakšnega manjšega košarkarskega igrišča. V primeru pridobitve dokumentacije bi bilo možno na tej parceli zgraditi  dodatni stanovanjski objekt. 

Hiša se na desni strani drži sosednje hiše, ki je obrnjena na drugo stran. Pred vhodom na dvorišče so železna vhodna vrata. 

Hiša se nahaja v zelo prijetni manjši primorski vasici, z veliko zelenja, v neokrnjeni naravi. Do Kopra je cca 20 minut vožnje, ravno tako je blizu( cca 2 km) mednarodni mejni prehod-Brezovica, kateri omogoča zelo hiter dostop do Savudrije, Umaga.. Hiša  je z delnim  razgledom na morje primerna za bivanje dveh družin (starši in odrasli otroci z držino) kateri imajo radi samostojnost po potrebi  pa tudi  skupno koriščenjem družinskih bonitet ( občasno varovanje otrok, skupno kuhanje….). Hiša je idealna za vikend, oddih in tudi za oddajanje v turistične namene.  V teh negotovih časih je hiša idealna kot nakup za podjetje katero si želi naložbo, ki  bi zagotavljala dolgorčno varnost. Poleg tega bi se dalo na zemljišču izdelati dodaten objekt in bi bilo posledično nakup take hiše še izredno cenovno zanimivo. Cena m² hiše znese: 1.050,00 EUR/ m² skupaj: 376.110,00 . Hiša nudi bivanje v sožitju z naravo. V okolici je ogromno zelenja.  V okolici je ogromno lokalnih valovitih cest in poti katere omogočajo odlične možnosti za kolesarjenje ( tako cestne kot za tiste kateri imajo radi vožnjo po neokrnjenih poteh..)

Nepremičnina je vpisana v kataster stavb in je prosta vseh bremen.


Kontakt

Prodajalec: ITD NEPREMIČNINE D.O.O.
Naslov: Koroška cesta 2, 4000 Kranj
GSM: 041/755-296 - Doroteja Perko
GSM: 041/900-009
Email: info@itd-plus.si

Vaše povpraševanje


Vpiši seštevek tri in štiri

Kaj vam nudimo

  • Svetovanje in strokovna podpora pri prodaji, nakupu nepremičnin
  • Svetovanje in strokovna podpora pri oddaji in najemu nepremičnin
  • Pravno in finančno svetovanje
  • Oglaševanje nepremičnine preko različnih oglaševalnih kanalov
  • Organiziranje ogledov
  • Urejanje finančnih posojil
  • Izdelava in urejanje pogodb ter vse potrebne dokumentacije