KRANJ - Prodaja, Stanovanje 4-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 89 m2

Vrsta: Stanovanje, 4-sobno

adaptirano l.: 2001
Zgrajeno leta: 1943

Nadstropje: 2/2

Šifra: SP140

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Kranj

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 263.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
89 m², 4-sobno, zgrajeno l. 1943, adaptirano l. 2001, 2/2 nad., Kranj, Huje, mansardno 4 sobno stanovanje, prodamo. Cena: 263.000,00 EUR

Dodaten opis

Na dobri lokaciji, na samem "vhodu" centra Kranja, na Hujah - Župančičeva ulica, posredujemo pri prodaji izredno prijetnega, udobnega, mansardnega stanovanja v 2. nadstropju 5 stanovanjskega objekta, ki ima upravnika.

Ko se vzpnemo po stopnicah do mansardnega dela, se vstopa skozi vrata na manjši skupni hodnik, iz katerega je na desni vhod v otroško sobo, ki pripada stanovanju, na levi strani je vhod v samo stanovanje, naravnost pa na skupni podstrešni prostor, kjer je posebej prostor za shranjevanje, ki pripada stanovanju.

V stanovanju se nahaja hodnik, ki vodi v prostoren dnevno bivalni prostor z kuhinjo in jedilnico in iz katerega je čudovit razgled tako z SZ dela kot JV dela stanovanja, 3 spalnice in kopalnica s kadjo.

Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno, z vso belo tehniko ( pralni stroj, sušilni stroj, pomivalni stroj, hladilnik...)!

Ogrevanje je na električne radiatorje znamke Glamox ter na klimo znamke Mitsubishi, ki pa tudi poskrbi za hlajenje v vročih dneh, v kopalnici je talno gretje.

V kopalnici ter v kuhinji pod koritom se nahaja bojler za ogrevanje vode.

Stanovanje je bilo prenovljeno leta 2008, prenovljene so bile tudi elektroinštalacije leta 2022, vodovodne inštalacije in kopalnica. 

Stavba je bila kvalitetno zgrajena leta 1943, streha in fasada sta bili prenovljeni leta 2000, v parih letih pa se bo streha zope prenovila in takrat bo možno izdelati balkon. Prenovljene so bile vse elektroinštalacije v skupnih prostorih. Nova so tudi glavna vhodna vrata stavbe.

Stanovanju pripada tudi lastna kolesarnica v kletnih prostorih, do katere se dostopa z zadnje strani stavbe po stopnicah in klančini. Parkirišče se nahaja za stavbo v enosmerni ulici, ki ima parkirna mesta za stanovalce Župančičeve ulice. Prav tako se čez cesto nahaja večje parkirišče, ki je brezplačno od 19. do 7. ure zjutraj. Za dostavo do stavbe, pa je spredaj prostor za parkiranje.

Prednost nepremičnine je vsekakor dobra lokacija, saj je vsa infrastruktura le nekaj minut peš hoda, prav tako pa je v bližini veliko sprehajalnih poti, avtobusna postaja, ki med drugim nudi povezavo direktno z Ljubljano, pa je pred stavbo.

Pogoj prodajalca je, da mu kupec povrne del stroška provizije posredniške agencije v višini 2% + ddv.

Vabljeni na ogled!

Aleksandra Ciperle

tel: 031 666 976


Kontakt

Prodajalec: ITD NEPREMIČNINE D.O.O.
Naslov: Koroška cesta 2, 4000 Kranj
GSM: 031/666-976 - Aleksandra Ciperle
Email: info@itd-plus.si

Vaše povpraševanje


Vpiši seštevek tri in štiri

Kaj vam nudimo

  • Svetovanje in strokovna podpora pri prodaji, nakupu nepremičnin
  • Svetovanje in strokovna podpora pri oddaji in najemu nepremičnin
  • Pravno in finančno svetovanje
  • Oglaševanje nepremičnine preko različnih oglaševalnih kanalov
  • Organiziranje ogledov
  • Urejanje finančnih posojil
  • Izdelava in urejanje pogodb ter vse potrebne dokumentacije