KRK, PENTHOUSE - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 117 m2

Vrsta: Stanovanje, 3-sobno

Zgrajeno leta: 2022

Nadstropje: 2

Šifra:

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Krk

EI: A+ (0 - 15 kWh/m2a)


Cena: 789.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
117 m², 3-sobno, "penthouse", zgrajeno l. 2022, 2. nad., Otok Krk, mesto Krk, penthouse, razgled na morje, novogradnja, prodamo. Cena: 789.000,00 EUR

Dodaten opis

Otok Krk ( z mednarodnim letališčem in mostom povezanim s celino ) leži na severu Jadrana v Kvarnerskem zalivu. Krk je tudi drugi največji hrvaški otok po površini (405,22 km²). S celino je od leta 1980 povezan s Krškim mostom. Največje mesto in upravno središče na otoku je istoimenski Krk. Otok je s trajektom povezan s Cresom in Rabom. Krk je navečje mesto na otoku Krku s 3.730 prebivalci. Centralni del mesta Krk je zgrajen na ozkem prostoru med dvema zalivčkoma Krškega zaliva. Novejši del mesta, pa se širi jugovzhodno in jugozahodno od starega mestnega jedra. Mesto je naravno zaščiteno pred burjo in ima zelo ugodno klimo.
V urejenem in mirnem delu mesta Krk, prodamo nov, zelo lepo urejen apartma s panoramskim pogledom na morje, oddaljen od morja in centra mesta samo 450m.
Apartma se nahaja v 2 nadstropju nove kvatitetno zgrajen zgradbe, kjer so samo 3 lastniška stanovanja, in zajema celotno etažo v drugega nadstropja v izmeri 117m². V apartmaju se nahaja shraamba, 1 soba za sproščanje, iz katere je skozi stekleno steno prelep pogled na morje, 2 spalnici, 2 kopalnici, wc, hodnik, kuhinja z jedilnico in velikim dnevnim prostorom, z izhodom čudovito teraso z jacuzzijem iz katere je prelep, odprt pogled na morje. Stanovanje se prodaja kompletno sodobno opremljeno, razen jedilne mize in kuhinjskih stolov. Za ogrevanje je poskrbljeno s talnim gretjem po celotnem apartmaju, za hlajenje pa so nameščene sodobnejše klimatske naprave. Apartmaju pripadata 2 lastniški parkirni mesti.
Nakup tega apartmaja je tudi dobra naložba, saj je zaradi dobre pozicije primeren za celoletni turizem.

Zelo priljubljen otok Krk leži na severu Jadrana v Kvarnerskem zalivu. Krk je tudi drugi največji hrvaški otok po površini (405,22 km²); dolga leta je veljal za največjega, vendar so zadnja merjenja pokazala, da je Cres nekoliko večji (405,70 km²). S celino je od leta 1980 povezan s Krškim mostom (bivši Titov most). Največje mesto in upravno središče na otoku je istoimenski Krk. Otok je s trajektom povezan s Cresom in Rabom. Na otoku je tudi mednarodno Letališče Reka.
Za razliko od večine drugih otokov je dokaj pogozden (skoraj tretjina otoka). Severozahodni del je nižji, bolj rodoviten, ter razmeroma gosto poseljen. Jugovzhodni del otoka pa je višji in povečini gol. Tu je tudi najvišji vrh Obzova, ki sega 569 m visoko.


Kontakt

Prodajalec: ITD NEPREMIČNINE D.O.O.
Naslov: Koroška cesta 2, 4000 Kranj
GSM: 031/666-976 - Aleksandra Ciperle
Email: info@itd-plus.si

Vaše povpraševanje


Vpiši seštevek tri in štiri

Kaj vam nudimo

  • Svetovanje in strokovna podpora pri prodaji, nakupu nepremičnin
  • Svetovanje in strokovna podpora pri oddaji in najemu nepremičnin
  • Pravno in finančno svetovanje
  • Oglaševanje nepremičnine preko različnih oglaševalnih kanalov
  • Organiziranje ogledov
  • Urejanje finančnih posojil
  • Izdelava in urejanje pogodb ter vse potrebne dokumentacije