POREČ - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 353 m2

Vrsta: Hiša, Samostojna

Novogradnja, zgrajena l.: 2023

Nadstropje: Ni podatka

Šifra: HP9

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Poreč

EI: Ni podatka


Cena: 1.100.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
353 m², samostojna, novogradnja - zgr. l. 2023, 1.100 m² zemljišča, poreč, okolica, novogradnja, lepa podeželska vila z bazenom, razgledom na morje in športnim objektom v središču istre, prodamo. Cena: 1.100.000,00 EUR

Dodaten opis

Ta čudovita vila se nahaja v okviru luksuznega projekta s 5600 m² zasebnega zemljišča, ki lastniku ponuja ekološki vrt s sezonsko zelenjavo, fitnes na prostem, 2 teniški igrišči, 2 balinarski igrišči, kot tudi igrišča za rokomet, nogomet, košarka in odbojka.
Elegantna, prefinjena in izvrstno locirana sredi slikovitega istrskega podeželja, a še vedno zlahka dosegljiva od sončnih plaž in živahnih obmorskih letovišč, Villa ponuja razkošje, v katerem se lahko takoj sprostite in uživate v vsaki minuti svojega časa.
Pritličje je v celoti namenjeno razkošnemu bivanju, s čudovito dolgo sobo, ki je z oboki razdeljena na bivalni in jedilni prostor/kuhanje s francoskimi vrati, ki v notranjost prinašajo obilo tople istrske svetlobe. Izpostavljeni kamniti zidovi, stropi s tramovi in čudovit odprt kamin ustvarjajo toplo in prijetno vzdušje, mešanica sodobnega in vintage pohištva ter izvrstne opreme pa vam zagotavljajo visokokakovostno udobje.
Tri spalnice so razporejene po zgornjem nadstropju, medtem ko se četrta odpira neposredno v prijeten zasebni bazen, ki predstavlja fantastičen kraj za sprostitev in počitek, vključno s čudovitim, pokritim, pristnim žarom z jedilno mizo, ki predstavlja čudovit umik iz sonce ali popoln kraj za uživanje v obrokih na prostem.

Vila ima 25-odstotni lastniški delež v športno-rekreacijskem kompleksu.

KOMUNALNA OPREMA
Voda Centralno ogrevanje Elektrika Mestni vodovod Ogrevanje: Etažna plinska centralna Telefon Asfaltirana cesta Klimatizirano

TEHNIKA
Domofon
Kabelska televizija
Satelitska televizija
Internet
Alarmna naprava

PARKIRIŠČE
Parkirna mesta: 2
VRT
Vrt
Bazen
Žar

V BLIŽINI
Fitnes
Športni center
Igrišče
Oddaljenost od morja: 16000 m
ddaljenost od centra Poreča: 23000 m

OSTALO
Terasa
Kamnita hiša
Opremljeno
Pogled na morje
Vrsta hiše: Samostoječa Vila
Novogradnja

Več o mestu:

Riviera Poreč je eno od rojstnih mest hrvaškega turizma. Avstrijski plemiči so pred skoraj dvema stoletjema pluli s svojimi ladjami vzdolž jadranske obale. Zaustavili so se v Poreču in številnih drugih pristaniščih, ki so kasneje odprla vrata obiskovalcem celega sveta. Tradicija gostoljubnosti se je tako v Poreču kakor tudi drugih mestih, ki ga obkrožajo, samo še bolj utrdila. Riviera Poreč še naprej vodi pred drugimi slavnimi letovišči Hrvaške.
Riviera Poreč - več kot le Poreča
Številne vasi vzdolž izjemno razvejane obale nudijo pravljičen, spokojen dopust na Mediteranu. Eno od takšnih mest je Funtana, nekoč Fontane di Pace oziroma Izviri miru. Vsakemu obiskovalcu je jasno, da ime ni bilo dano brez razloga. Nedaleč od tod se nahaja malo, mirno naselje Stari Červar, ki nudi spektakularen pogled s svojih gričev, obdanih z vinogradi, oljčnimi nasadi ter hrastovim in borovim gozdičkom. V bližnjem obalnem mestecu Kukci vam bo izkušeni kapetan odkril vse skrivnosti jadranja. V mestu Vrsar se poleg običajnih turističnih atrakcij nahaja naturistični kamp Koversada, največji kamp te vrste v Evropi, ki naj bi bil celo najstarejši. To mestece je dvakrat obiskal pustolovec Casanova, po katerem je imenovan “festival ljubezni”, ki poteka konec junija.

Za več informacij pokličite: 00386 31 666 976 Aleksandra Ciperle


Kontakt

Prodajalec: ITD NEPREMIČNINE D.O.O.
Naslov: Koroška cesta 2, 4000 Kranj
GSM: 031/666-976 - Aleksandra Ciperle
Email: info@itd-plus.si

Vaše povpraševanje


Vpiši seštevek tri in štiri

Kaj vam nudimo

  • Svetovanje in strokovna podpora pri prodaji, nakupu nepremičnin
  • Svetovanje in strokovna podpora pri oddaji in najemu nepremičnin
  • Pravno in finančno svetovanje
  • Oglaševanje nepremičnine preko različnih oglaševalnih kanalov
  • Organiziranje ogledov
  • Urejanje finančnih posojil
  • Izdelava in urejanje pogodb ter vse potrebne dokumentacije