UMAG - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 210 m2

Vrsta: Hiša, Samostojna

adaptirano l.: 2019
Zgrajeno leta: 2005

Nadstropje: Ni podatka

Šifra: MPH00182AC

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Umag

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 450.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
210 m², samostojna, zgrajena l. 2005, adaptirana l. 2019, 1.520 m² zemljišča, prodamo. Cena: 450.000,00 EUR

Dodaten opis

V okolici Umaga je naprodaj prelepa vila, ki je od morja in centra mesta oddaljena le 5 km, od Kanegre 6 km, cca 6 km od slovenske meje, 7 km od aerodroma Portorož ter Kopra cca 23 km....

Vila obsega 210 m² in stoji na 1520 m² veliki parceli. Obnovljena je bila leta 2019. Pred vilo je zunanji bazen s slano vodo v velikosti 45 m².

Vila ima 4 prostorne spalnice, vsaka ima svojo veliko kopalnico. Iz glavnega vhoda se vstopa v veliki dnevno bivalni prostor z kuhinjo iz katerega sta dva izhoda na lepo teraso ter dostop do zunanjega bazena, kar nudi vse potrebno za miren in udoben oddih ter počitek.

Zimski vrt je zastekljen, kar omogoča druženje in peko na žaru v zimskih dneh, poleti pa je na uporabo zunanji žar za peko. 

Vila ima centralno ogrevanje na plin, električno talno gretje ter  klime za ogrevanje in hlajenje v vseh prostorih, zato je izredno prijetna tudi v zimskih dneh.

Prodaja se popolnoma in izredno lepo opremljena, dodatna vlaganja niso potrebna. Nahaja se na izredno mirni lokaciji, kjer so v bližini še 3 hiše, katere imajo veliko zemljišče preko 1500 m², tako da ena drugi nudijo popolno zasebnost.

Parkirišče je veliko za do 8 avtomobilov in je popolnoma ograjena.

Vabljeni na ogled!

 

Okolica Umaga prodaje se vila udaljena od centra i mora 5 km, od Kanegre 6 km, cca 6 km od Slovenske granice, 7 km aerodrom Portorož. Kopar cca 23 km....

Prodaje se Vila prizemnica od 210 m² sa okučnicom od 1520 m² ima vanjski bazen sa slanom vodom od 45 m². Obnovljeno 2019 godine.

Vila ima 4 konforne spavače sobe svaka ima svoje veliko kupatilo iz glavnog ulaza se ulazi u veliki dnevni boravak sa kuhinjom. Iz dnevnog boravka i kuhinje ima dva izlaza na vanjski bazen sa lijepom tarasom za sunčanje i odmor.

Ima zimski vrt sav u staklu za roštiljanje u zimske dane a ljeti vanjski roštilj.

Vila ima centralno grijanje na plin, podno grijanje na struju i klime za grijanje i hlađenje u svim prostorima, izuzetno je ugodna i za zimske dane.

Prodaje se konpletno opremljena i nisu potrebna velika ulaganja, možda bi bilo potrebno dotjerati malo okučnicu. Nalazi se u mirnoj lokaciji sa još tri  kuće i svaka kuća ima veliku okućnicu iznad 1500m² tako da su dovoljno odaljene jedna od druge.

Ima veliko parkiralište od 6 do 8 automobila i konpletno je ograđena.

 


Kontakt

Prodajalec: ITD NEPREMIČNINE D.O.O.
Naslov: Koroška cesta 2, 4000 Kranj
GSM: 031/666-976 - Aleksandra Ciperle
Email: info@itd-plus.si

Vaše povpraševanje


Vpiši seštevek tri in štiri

Kaj vam nudimo

  • Svetovanje in strokovna podpora pri prodaji, nakupu nepremičnin
  • Svetovanje in strokovna podpora pri oddaji in najemu nepremičnin
  • Pravno in finančno svetovanje
  • Oglaševanje nepremičnine preko različnih oglaševalnih kanalov
  • Organiziranje ogledov
  • Urejanje finančnih posojil
  • Izdelava in urejanje pogodb ter vse potrebne dokumentacije