VISOKO, KRANJ - Prodaja, Stanovanje 4,5-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 142 m2

Vrsta: Stanovanje, 4,5-sobno

adaptirano l.: 2008
Zgrajeno leta: 1978

Nadstropje: VP

Šifra:

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Visoko

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 285.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
142 m², 4,5-sobno, zgrajeno l. 1978, adaptirano l. 2008, 66 m² zemljišča, visoko pritličje, odlična priložnost z zelo ugodno ceno-2 stanovanja z ločenimi vhodi, lastniški atrij in 3 parkirna mesta primerno za bivanje mlade družine s starši. stanovanja se prodajata popolnoma opremljena, prodamo. Cena: 285.000,00 EUR

Dodaten opis

V lepem in mirnem naselju Visoko, ki spada pod občino Šenčur in je locirano le nekaj km od Kranja, je naprodaj izredno lepo in popolnoma obnovljeno ter opremljeno stanovanje v hiši s tremi etažiranimi stanovanji.

Površina celotne predmetne nepremičnine je v velikosti 144 m² in zajema 2 etaži.

Visoko pritličje predstavlja prijetno, prostorno in lepo opremljeno stanovanje, veliko cca 92 m², z visokimi stropi in dobro razporeditvijo. Stanovanje ima 3 vhode, glavni vhod, vhod s terase ter iz spodnje etaže. Pritlični del stanovanja zajema hodnik, kopalnica s kadjo, 2 spalnici, kuhinja, jedilnica in velik dnevno bivalni prostor s kaminom. Od tu vodi izhod na teraso, veliko 15m², z lepim razgledom in stopnicami, ki vodijo do 65 m² velikega ograjenega atrija, ki nudi uzivanje na lepi zelenici z leseno vrtno garnituro in prekrasnim vodnjakom. Pred vhodom na vrt se nahajajo 3  parkirišča. 

Spodnji del predmetne nepremičnine se nahaja v polkleti in predstavlja popolnoma ločeno, v celoti obnovljeno in na novo opremljeno manjše stanovanje, v velikosti 32,5 m², z ločenim vhodom. Stanovanje se lahko uporablja tako za bivanje, kot poslovni prostor. V njem se nahaja kopalnica s tuš kabino in vso sanitarno opremo ter pralnim strojem, kuhinjo in jedilnim delom, ter dnevno bivalnim delom. Pripada mu tudi klet v velikosti cca 4 m².

Celotna hiša je bila obnovljena v letu 2004 z novo fasado, strešno konstrukcijo, toplotno izolacijo (10 cm), hidroizolacijo, zunanja okna in vrata so v PVC izvedbi, notranja vrata so nova in lesena, zamenjane in obnovljene so bile električne in strojne inštalacije, zamenjani so bili v celoti tudi podi, ki v kabinetu in spalnici predstavljajo parket, v ostalih prostorih je lepa keramika z talnim gretjem.

Stroški stanovanja so nizki. Ogrevanje je na kurilno olje in prehodno s kaminom na drva. Števca za elektriko in vodo sta ločena.

Prednosti stanovanja:

Največja prednost je dobra lokacija, saj je oddaljenost od Kranja le cca 5km, od AC priključka pa slaba 2 km.

Lokacija nudi tudi prekrasen pogled na hribe, Krvavec in Storžič, v neposredni bližini pa se nahaja najlepši del Kranja, ki poleg prijetnega sprehoda ob reki Kokri in ob gozdu nudi bogat rekreacijski center, od tenisa, košarke, nogometa in igral za otroke, do možnosti najema prostora za piknik ter obilico pešpoti.

Velika prednost sta tudi dve samostojni stanovanjski enoti v enem, z dvema kuhinjama in dvema kopalnicama, kjer lahko bivata dve družini ločeno, vsaka s svojim vhodom in parkiriščem, ali biva ena družina s svojim ločenim poslovnim delom in svojim parkiriščem, stanovanje je izjemno lepo in svetlo, zaradi posebne ureditve nadstandardno,  okolica z ograditvijo nudi prijetno intimo, udobno lastniško parkirišče pred hišo pa je tudi prednost, saj nudi za vsako stanovanjsko enoto svoje parkirišče. Do avtoceste znaša oddaljenost 1.5km, do Ljubljane 20 minut, do Bleda in bližnje okolice pa še manj, prav tako je ostala infrastruktura zelo blizu. .

Za vselitev ni potrebnih nobenih dodatnih stroškov, oprema po dogovoru.


Kontakt

Prodajalec: ITD NEPREMIČNINE D.O.O.
Naslov: Koroška cesta 2, 4000 Kranj
GSM: 041/755-296 - Doroteja Perko
GSM: 041/900-009
Email: info@itd-plus.si

Vaše povpraševanje


Vpiši seštevek tri in štiri

Kaj vam nudimo

  • Svetovanje in strokovna podpora pri prodaji, nakupu nepremičnin
  • Svetovanje in strokovna podpora pri oddaji in najemu nepremičnin
  • Pravno in finančno svetovanje
  • Oglaševanje nepremičnine preko različnih oglaševalnih kanalov
  • Organiziranje ogledov
  • Urejanje finančnih posojil
  • Izdelava in urejanje pogodb ter vse potrebne dokumentacije