POREČ - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 221 m2

Vrsta: Hiša, Samostojna

Novogradnja, zgrajena l.: 2023

Nadstropje: P+1

Šifra: HP8

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Poreč

EI: Ni podatka


Cena: 840.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
221 m², samostojna, novogradnja - zgr. l. 2023, 882 m² zemljišča, P+1, poreč, okolica, nova vila z bazenom in razgledom na morje, prodamo. Cena: 840.000,00 EUR

Dodaten opis

V ponudbi imamo čudovito moderno vilo v bližini Poreča v izgradnji. Vila v izmeri 221,39 m² bo v pritličju obsegala kuhinjo z jedilnico in dnevni prostor, 1 WC, 1 kopalnico, 1 spalnico, shrambo in pokrito teraso, v prvem nadstropju so tri spalnice, vsaka s svojo kopalnico. Prav tako bo ena soba imela izhod na teraso.
Za ogrevanje bo poskrbljeno s talnim gretjem po celotni površini. Poleg talnega ogrevanja ima hiša tudi kamin, klima naprave za ogrevanje in hlajenje. Dodatna oprema; video nadzor, alarmni sistem z aktivacijo gibanja. Zunanje stavbno pohištvo bo izdelano iz aluminija, notranja vrata pa iz vezane plošče ali masivnega lesa. Vrt bo opremljen z namakalnim sistemom, bazen v velikopsti 40m² pa bo pokrit s folijo.
Betonsko strešno ploščo ločimo z najmanj 12 cm kamene volne. Kot izolacija zunanjih sten se uporablja stiropor debeline 10 cm. Barva fasade (fassa.it) po izbiri stranke. V ceno so vključene ploščice italijanskega porekla, WC in umivalnik (Catalano New-Zero), tuš steklo, mavčna armatura (Paffoni).

Oddaljenost od centra mesta 12 km , od morja 9 km.

Izjemna in preverjena kakovost gradnje in vgrajenih materialov. Kupec ne plača 3% davka

Več o mestu

Riviera Poreč je eno od rojstnih mest hrvaškega turizma. Avstrijski plemiči so pred skoraj dvema stoletjema pluli s svojimi ladjami vzdolž jadranske obale. Zaustavili so se v Poreču in številnih drugih pristaniščih, ki so kasneje odprla vrata obiskovalcem celega sveta. Tradicija gostoljubnosti se je tako v Poreču kakor tudi drugih mestih, ki ga obkrožajo, samo še bolj utrdila. Riviera Poreč še naprej vodi pred drugimi slavnimi letovišči Hrvaške.
Riviera Poreč - več kot le Poreča
Številne vasi vzdolž izjemno razvejane obale nudijo pravljičen, spokojen dopust na Mediteranu. Eno od takšnih mest je Funtana, nekoč Fontane di Pace oziroma Izviri miru. Vsakemu obiskovalcu je jasno, da ime ni bilo dano brez razloga. Nedaleč od tod se nahaja malo, mirno naselje Stari Červar, ki nudi spektakularen pogled s svojih gričev, obdanih z vinogradi, oljčnimi nasadi ter hrastovim in borovim gozdičkom. V bližnjem obalnem mestecu Kukci vam bo izkušeni kapetan odkril vse skrivnosti jadranja. V mestu Vrsar se poleg običajnih turističnih atrakcij nahaja naturistični kamp Koversada, največji kamp te vrste v Evropi, ki naj bi bil celo najstarejši. To mestece je dvakrat obiskal pustolovec Casanova, po katerem je imenovan “festival ljubezni”, ki poteka konec junija.


Kontakt

Prodajalec: ITD NEPREMIČNINE D.O.O.
Naslov: Koroška cesta 2, 4000 Kranj
GSM: 031/666-976 - Aleksandra Ciperle
Email: info@itd-plus.si

Vaše povpraševanje


Vpiši seštevek tri in štiri

Kaj vam nudimo

  • Svetovanje in strokovna podpora pri prodaji, nakupu nepremičnin
  • Svetovanje in strokovna podpora pri oddaji in najemu nepremičnin
  • Pravno in finančno svetovanje
  • Oglaševanje nepremičnine preko različnih oglaševalnih kanalov
  • Organiziranje ogledov
  • Urejanje finančnih posojil
  • Izdelava in urejanje pogodb ter vse potrebne dokumentacije